Wie wat waar?

Voor wie?

Het kampioenschap is bedoeld voor enthousiaste quizdeelnemers uit heel Nederland. Er  zijn ook veel internationale deelnemers in deze regio, maar het ZNQK is volledig Nederlandstalig. Er is plaats voor 40 teams, zodat iedereen kan zitten. Direct inschrijven kan uitsluitend online via deze site. Inschrijving is gestart per 1 juli 2019.

Waar?

We hebben wederom de welbekende schitterende locatie weten vast te leggen in het Philips stadion in Eindhoven: Eetcafe de Verlenging. Makkelijk bereikbaar op de fiets, met de auto en met het openbaar vervoer. Er is plaats voor 40 teams in totaal, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Het 7Open Zuid-Nederlands Quizkampioenschap wordt dus georganiseerd in het Philips Stadion in Eindhoven, in Eetcafé de Verlenging (ingang 7, Zuidwest hoek). Zie ook: Eetcafé de Verlenging.

Tijden

De quiz begint om 19.30 uur stipt, en duurt tot uiterlijk 23.15 uur, zodat iedereen op tijd terug naar huis kan, ook met het openbaar vervoer. Zie ook: 9292 . Eetcafé de Verlenging is open en toegankelijk vanaf 18.00 uur. Er worden geen tafels gereserveerd, dus wees op tijd om jou eigen ideale tafel te claimen. De quiz wacht op niemand, zoals Mart Smeets zou zeggen: Het ZNQK begint op 26 oktober a.s. om 19.30 uur, wij wachten dan ook niet op deelnemers die eventueel nog niet zijn gearriveerd.

Fans

Wij begrijpen dat er fans zijn die mee zouden willen komen met spandoeken en luchthoorns. Helaas is dit niet mogelijk in de door ons gekozen accomodatie. Er is dus uitsluitend entree voor de deelnemende teams.

Nog vragen?

Stuur een mailtje naar infoznqk@gmail.com Wij zullen binnen 48 uur reageren.

Schermafdruk 2016-06-17 11.58.43